Contact gegevens Interim Bemanning Amsterdam  . ( IBA )

 

Post adres :

1ste Jansteenstraat 30B

1072 NL Amsterdam

 

Email

info@kraanmachinisten.eu

 

Telefoon :

+31 653396050

 

BTW nr. vanaf 1 januari 2020 : NL 001318499 B77

KVK nr. 33270522

 

Bankgegevens.

Bank ING

Nr. 6591716

BIC . INGBNL2A

IBAN .NL02INGB0006591716

 

Privacyverklaring

Interim Bemanning Amsterdam hierna te noemen “IBA” kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van IBA , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan IBA verstrekt. IBA kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM IBA GEGEVENS NODIG HEEFT

 

IBA verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan IBA uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening.

 

IBA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

IBA verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.